Tuesday, December 20, 2011

THE SLUTS - marakana sessions

The Sluts - Backdoor Man and Have you ever loved a woman live in MarakanaAlek Georgievski - vocals
Darko Stojoski - solo guitar
Vanja Kapuero - rytham guitar
Teodor Boshkov - Bass
Damjan Danevski - Percussion
Pepi - Piano

Tuesday, December 13, 2011

Упис на нови членови - CAPOEIRA SENZALA СкопјеPoster design: Марјан Димиќ

Спортски боречки клуб-"Capoeira - Skopje" врши упис на нови членови во следните термини:

Понеделник и Среда од 21:30 до 23:00 часот

Сабота од 16:00 до 17:30 часот

Во просториите на о.у. Браќа Миладиновци

Повеќе инфо ТУКА

THE SLUTS - unpluggedPoster for my band.

Monday, December 12, 2011

Во собата со една маса и три столици„Во собата со една маса и три столици“


Автор: Ивана Нелковска

Играат:
Билјана Јовановска
Наталија Теодосиева
Емра Куртишова
Бурханедин Ибрахим
Мартин Јовчевски
Александар Михајловски

Режија: Марија Бејкова

Костимографија: Ирина Тошева

Дизајн на плакат: Вања Шереметкоски

Продуцент: Илија Циривири

Избор на музика: Марија Бејкова

________________________________________________

Резервации на е-меил: akademskascena@yahoo.com
Влезот е бесплатен, но потребна е резервација.

Повеке Инфо ТУКА

Wednesday, December 7, 2011