Tuesday, December 13, 2011

Упис на нови членови - CAPOEIRA SENZALA СкопјеPoster design: Марјан Димиќ

Спортски боречки клуб-"Capoeira - Skopje" врши упис на нови членови во следните термини:

Понеделник и Среда од 21:30 до 23:00 часот

Сабота од 16:00 до 17:30 часот

Во просториите на о.у. Браќа Миладиновци

Повеќе инфо ТУКА

No comments:

Post a Comment