Monday, December 12, 2011

Во собата со една маса и три столици„Во собата со една маса и три столици“


Автор: Ивана Нелковска

Играат:
Билјана Јовановска
Наталија Теодосиева
Емра Куртишова
Бурханедин Ибрахим
Мартин Јовчевски
Александар Михајловски

Режија: Марија Бејкова

Костимографија: Ирина Тошева

Дизајн на плакат: Вања Шереметкоски

Продуцент: Илија Циривири

Избор на музика: Марија Бејкова

________________________________________________

Резервации на е-меил: akademskascena@yahoo.com
Влезот е бесплатен, но потребна е резервација.

Повеке Инфо ТУКА

No comments:

Post a Comment