Saturday, September 17, 2011

„Звукот на коските што се кршат“ - trailer


Официјалниот трејлер за претставата „Звукот на коските што се кршат“.

The official trailer for the scene play "The sound of the cracking bones".

Автор: Suzanne Lebeau
Режија: Билјана Радиноска
Превод: Горјан Милошевски, Марија Зафирова
Играат: Наташа Петровиќ, Бојан Кирковски, Стефанија Зисовска
Костимографија: Ивана Кнез
Музика: Оливер Јосифовски, Вера Милошевска
Продуцент: Марија Зафирова

Резервации на www.theatra.orgNo comments:

Post a Comment